Хотели в Керамоти

Хотели в Керамоти

Ако искате да прекарате и лято 2024 в Керамоти – побързайте, тъй като места почти няма. Ако, обаче сте гъвкави с времето си- вижте тук - този сайт съдържа информация за последни свободни места в Керамоти с отстъпки до 50%!

Къде да отседнем в Керамоти?

Bellevue Apartments - хотел в КерамотиVilla Excelsior - хотел в КерамотиKeramoti Apartments - хотел в КерамотиVilla Bellevue - хотел в КерамотиАпартаменти на първа линия в КерамотиНастаняване в Керамоти

В Керамоти хубавите хотели не са много.

Класическите такива са „Ксастеро” - до рибарското пристанище,”Филипион” - точно срещу пристана на ферибота, ”Филоксения”, „Караянис” и „Голдън сандс”, който единствен е откъм плажната ивица на Керамоти, макар и 150 – 200 м навътре в градчето. Такива хотели и други сайтове ще ви затрупат с хвалби за тях. Във всеки случай, внимавайте да не се озовете в „апартаменти” „Елена”, в които много българи са си напатили. Т. нар. апартхотели „Катерина” и „Ирини” са по-прилични, докато "Афродити" предлага само малки студия, а в "Астория" условията отдавна не отговарят на претенциите.  Но ако искате истински комфорт и добро обслужване от усмихнати, спретнати и приветливи българки, потърсете българските хотелчета, които се намират в най-новата и тиха източна част на Керамоти.

Вила „Белвю” предлага два тристайни и един двустаен апартамент, „Белвю апартмънтс” – по четири двустайни и тристайни апартамента, а вила „Екселсиор” -  четири четиристайни, особено подходящи за големи семейства или за две семейства, летуващи заедно. Накрая, Керамоти апартмънтс” са шест еднофамилни къщички, разположени на три нива, с по две бани/тоалетни. Разполагат с общ вътрешен двор с детска площадка и барбекю. Всички тези апартаменти и мезонети са модерно обзаведени и управлявани от българи. Единствено в тях са климатизирани всички помещения, а не само всекидневната, както правят гърците.

  • Когато сравнявате цените на различните хотелчета, предлагане в рекламните сайтове като www.booking.com и подобните български такива, помнете, че "Горчивината от лошото качество на обслужване и липсата на комфорт остава дълго, след като е преминало краткото удоволствие от по-ниската цена!"

Резултати от гласуването за анкета:

Най-добрите хотели в Керамоти, Гърция

Общо: 620 гласа


25.65%

вила Екселсиор
19.35%

Bellevue Apartments (български хотел с Bulsatcom TV)
15.32%

Keramoti Apartments (български мезонети с Bulsatcom TV)
12.26%

Villa Bellevue (български апартаменти с Bulsatcom TV)
7.58%

Hotel Afrodite (гръцки хотел)
3.39%

Hotel Apartments Katerina (гръцки)
2.74%

Hotel Akropolis (гръцки хотел)
2.1%

Apartments Irini (гръцки апартаменти)
1.94%

OAK Hotel
1.94%

Hotel apartments Golden Sands (гръцки)
1.94%

Hotel Kassiani (гръцки хотел)
1.77%

Anna Apartments (гръцки апартаменти)
0.81%

Hotel Filoxenia (гръцки хотел)
0.81%

Hotel Philippion (гръцки хотел)
0.81%

Hotel Hellas (гръцки хотел)
0.65%

Hotel Hastero (гръцки хотел)
0.65%

Astoria Aparthotel (гръцки хотел)
0.16%

Hotel Karagiannis (гръцки хотел)
0.16%

Elena Apartments (гръцки апартманети)
0%

Electra Apartments (гръцки апартаменти)
Покажи още


Времето
в
Керамоти

28 °C

Частична облачност

вятър 11 км/ч

2024-06-17 19 | 31 °C
2024-06-18 21 | 33 °C
2024-06-19 21 | 33 °C
2024-06-20 22 | 35 °C

Температура на водата

13 °C